Tannlegeskrekk

Bedøvelse - Lystgass.

De fleste av oss liker ikke å få utført tannbehandling, men mange har angst for et tannlegebesøk. Graden av angst varierer sterkt, men undersøkelser viser at ca. 5 % av oss sjelden oppsøker tannlegen, fordi skrekken tar overhånd. Tennenes tilstand forfaller da ofte.

For å hjelpe deg kan vi bruke beroligende medikamenter i kombinasjon med lystgass og skånsom bedøvelse( "The Wand").
Lystgassen (dinitrogenoksyd) vil senke ditt spenningsnivå. Når du er mindre anspent, opplever du mindre smerte fordi bedøvelsen virker bedre, og du oftest får en bedre opplevelse av hele tannbehandlingen. Du blir roligere.

Lystgassen puster du inn gjennom en nesemaske, og du føler deg litt i en behagelig "rus".Gassen går raskt inn i blodet, men forsvinner også fort ut igjen. Det er likevel viktig å ta det litt med ro etter behandlingen. Gå gjerne en liten tur og pust godt .

Din angst for tannbehandling kan også dempes ved at jeg av natur er en rolig og omsorgsfull person med omtanke for ditt ve og vel i tannlegestolen. Jeg stresser ikke for mye, men har god tid til å ta meg av ditt behov for tannbehandling.

Jeg har mange års erfaring med bruk av LYSTGASS, for å få deg til å slappe av og få utført tannbehandlingen du trenger rolig og smertefritt.

VÆR IKKE LENGER ENGSTLIG FOR DITT NESTE TANNLEGEBESØK.


Bedøvelse med "The Wand" - "Tryllestaven".

Smertefri tannbehandling er drømmen for både pasient og tannlege. Bedøvelse med "The Wand"gir deg minimalt ubehag. Bedøvelsesvesken føres skånsomt inn i vevet rundt tannen, som skal behandles ved hjelp av en digital pumpe med lavt trykk, og en ekstra tynn nål. Nummenheten i tunge og andre ansiktsmuskler blir liten. Mindre bedøvelsesvæske må til for å oppnå ønsket effekt, og bedøvelsen slipper taket rimelig raskt. Du kan da ta en prat og fungere fint, kort tid etter besøket.

DENNE BEDØVELSEN KAN GJØRE DET TRIVELIG Å GÅ TIL TANNBEHANDLING