Om klinikken

Tannklinikken på Gjellumsenteret i Heggedal, noen få minutters biltur fra Asker, ble til i januar 1985. Lokalene er store, åpne og solrike. Meget innbydende og trivelige. Her har tannlege Lillan Wikerholmen sin praksis med sin kontorsøster. Mange års erfaring i hyggelige omgivelser og stor trivsel.

Vi følger med på nyvinninger som kan være til hjelp og glede for pasientene våre. Vi har topp moderne dentalt utstyr og bruker de nyeste tannmaterialer i klinikken vår i Asker.
Vi har siden 1990 lang og god erfaring med pasienter som er spesielt engstelige for et tannlegebesøk. Moderne bedøvelse og lystgass, foruten mye tålmodighet og empati for at du skal føle deg vel i tannlegestolen, og at behandlingen skal skje så smertefritt som mulig.

Vi er opptatt av at du som pasient får best mulig behandling av tannproblemene dine og hjelp til å stelle tennene, slik at din femtidige tannhelse ivaretas.
Jeg er her for å ta vare på din tannhelse og for ditt velvære.

Behandlinger/Priser

Gjellum Tannklinikk har fordelaktige priser, Du inviteres til en undersøkelse, tannrens og røntgenbilder til halv pris, for å finne hvor mye din tannbehandling vil koste. Ta kontakt dersom du ønsker pris på noe spesifikt.

Bestill time i dag!

Huk av denne hvis du er ny kunde

Merk at ønsket dato og tid kan bli endret. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for å bekrefte tannlegetime!

Tannlege M.N.T.F. (Medlem av Norsk Tannlegeforening)
Odontologieksamen, Univ. i Bergen 1983.
Spesialkompetanse for lystgassbehandling 1990.

Tannlegesekretær